Masha een lief, klein, vrolijk meisje

Dit lieve meisje heet Masha. Masha is een kleine dame. Ze is ongeveer 2 jaar oud. 

Masha is nog niet zo lang geleden gevonden in het dorpje Sisterea in Roemenië, vlak bij ons asiel. Ze liep daar op een dag gewoon. Niemand die haar kende of eerder gezien had. Ons asiel zit vol.. Maar Karcsi (een medewerker Sos Dogs Roemenië) kon haar niet laten lopen en heeft haar mee naar huis genomen. Je kunt zien dat ze pups heeft gehad, maar nu is ze gesteriliseerd. Geen pups meer voor deze dame!

Masha is lief, vrolijk en een prachtig hondje. Ze vindt mensen heel leuk, al is ze soms nog wat onderdanig. Met honden kan ze ook goed overweg. Ook met het jonge zoontje van het gezin gaat het goed. Haar toekomstige baasjes zullen er wel rekening mee moeten houden dat ze nog wat dingen moet leren. We zijn er zeker van dat Masha iemand heel erg gelukkig gaat maken!  

Baasje worden?

Masha is in Nederland. Mocht u interesse hebben in Masha dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden. Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Masha is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen. Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 2 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: klein
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!