Marsha een vrolijk en sociaal meisje

Marsha heet dit mooie meisje. Ze is een teefje, haar geschatte geboortedatum is mei 2023. Ze is nog niet zo groot en wordt een kleine middelmaat. 

Sos Dogs Roemenië heeft een samenwerkingsverband met het Roemeense dorp Diosig. Wat betekent dat ze de honden van straat halen om hen te steriliseren/castreren. Honden worden dan weer teruggezet, maar kunnen in ieder geval niet zorgen voor nog meer zwerfhonden. Sommige van die honden zijn herplaatsbaar en deze blijven in het asiel van Sos Dogs, om via ons een fijn huisje te vinden.

Zo ook Marsha. Een lief, vrolijk, grappig en speels meisje. Ze heeft een fijne energie en zal zeker geschikt zijn om er lekker samen op uit te gaan. Zoals je op het filmpje kunt zien heeft het wandelen nog wel wat training nodig, maar we mogen niet klagen voor een allereerste keer! Die vrolijke meisje zoekt een dito baas, om samen de wereld te ontdekken. 

Baasje worden?

Marsha is nog in Roemenië en kan naar Nederland komen als er een baasje voor haar gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Marsha dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden. Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Marsha is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen. Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geschatte geboortedatum: mei 2023
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: kleine middelmaat
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!