Marek gevonden met zijn moeder op straat

Deze knappe knul is Marek. Marek is een reutje, zijn geschatte geboortedatum is december 2023. Zijn schofthoogte zal ongeveer rond de 45-50 centimeter worden.

Marek is gevonden op straat in een dorpje in Roemenië. Daar liep hij met zijn moeder. Moeder is heel verlegen en is in het “neuter and return project” meegegaan. Wat betekent dat ze gesteriliseerd wordt, en teruggezet op de plek waar ze gevonden is. Geen pups meer voor haar! Marek mocht in het asiel van Sos Dogs Roemenië blijven. Nu is hij klaar voor adoptie en hopen we een fijn huisje voor hem te vinden waar hij verder op mag groeien. 

Marek is een lieve, vrolijke knul. In het begin is hij een beetje sceptisch en kijkt de kat uit de boom. Maar als hij je eenmaal kent ontdooid hij snel en geniet hij van de aandacht. Hij kan goed met de andere honden overweg. Natuurlijk moet Marek nog een hoop leren, maar we zijn ervan overtuigd dat hij met wat tijd en geduld een hele fijne vriend kan worden!  

Baasje worden?

Marek is nog in Roemenië en kan naar Nederland komen als er een baasje voor hem gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Marek dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden. Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Marek is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen. Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geschatte geboortedatum: december 2023
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± 45 - 50 cm
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!