Manouk een hele kleine dame

Manouk is een kleine dame. Haar geschatte geboortedatum is juni 2019. Ze weegt rond de 4 kilo, en is dus echt een kleine meisje.
Manouk zat in een publiek shelter. Een asiel waar je als hond niet in wil zitten.. Vooral niet als je zo'n kleine dame bent als Manouk. Wie haar daar heeft achtergelaten, of hoe ze erin terecht is gekomen is helaas niet bekend. Wel had ze geluk, en is ze eruit gehaald, voordat het te laat was. Nu verblijft ze in een kleinschalig asiel, waar ze meer kans heeft op een mooie toekomst.

Manouk is een lieve meid. Ze is een beetje voorzichtig, maar ontdooit al snel. Ze wordt helemaal blij als ze uit haar kennel mag en aandacht krijgt. Ook het lopen aan de riem gaat haar al goed af. Zou ze het toch vaker gedaan hebben? Dit lieve meisje zoekt een fijn thuis. We hopen op een hele mooie toekomst voor haar! 

Baasje worden?

Manouk is in Nederland. Mocht u interesse hebben in Manouk dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden. Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Manouk is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen. Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geschatte geboortedatum: juni 2019
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: klein
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!