Malko mooie jongen

Ik ben Malko, ik ben zes maanden oud en ik ben een mooie jongen. Ik ben een pup uit Roemenië en een poos geleden, toen ik nog piepklein was hebben ze mij ergens langs de weg gevonden. Daarna ben ik naar het asiel in Beius gebracht. Ik ben dus gelukkig op tijd gered, anders had ik het nooit overleefd.
Nou ben ik pas, samen met nog meer leuke puppy’s verhuisd van het asiel in Beius naar het asiel van SOS Dogs in Sisterea.
Van daaruit mogen we namelijk op reis naar Nederland, naar SOS Dogs in Didam. We hebben al onze prikjes gehad en zijn helemaal klaar voor een nieuw leventje. Een echt hondenleven zoals het hoort, bij lieve mensen in een huis, met een eigen mandje en wandelingetjes aan de riem, alles erop en eraan.
Ze hebben ons uitgekozen omdat we allemaal hele leuke, sociale en speelse hondjes zijn. We moeten natuurlijk nog vanalles en nog wat leren maar we zijn jong en lief en hebben veel potentie. We hebben gewoon lieve baasjes nodig die ons tijd geven om te wennen en een beetje geduld met ons boefjes hebben, dan komt alles dik in orde.

Baasje worden?

Malko is nog in Roemenië maar kan binnenkort naar Nederland komen. Mocht u interesse hebben in Malko, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Malko is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 325,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 6 maanden
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!