Malita een vrolijke grote dame

Deze prachtige dame heet Malita. Malita haar  geschatte geboortedatum is april 2023. Ze is een grote hond en zal natuurlijk ook nog iets groeien. 

Ze waren met hun vieren. 3 reutjes en 1 teefje. Gevonden langs een drukke weg in Roemenië. Gedumpt langs de kant van de weg.. De vrouw die ze heeft gevonden heeft al vaker honden gevonden in nood. Gelukkig heeft ze deze knapperds ook geholpen en heeft ze aan het asiel van Sos Dogs Roemenië hulp gevraagd. Ze verblijven nu in ons asiel in Roemenië.  

Malita is de enige dame tussen de 3 broers, maar kan zich prima staande houden hoor. Ze speelt en stoeit net zo hard mee als de mannen! Een stoere dame dus. Ze is een heerlijke vrije en blije meid. Sociaal naar de mensen toe, maar zeker ook naar de andere honden. Ok, he lopen aan de riem was nog wat spannend, maar hey, het was de eerste keer, dus dan mag dat. Met wat aanmoediging kwam ze al een heel eind. Haar toekomstige baasjes moeten er rekening mee houden dat Malita nog wel wat dingen moet leren. Maar met wat rust, geduld en aanmoediging gaat dat zeker goedkomen!

Baasje worden?

Malita is nog in Roemenië en kan naar Nederland komen als er een baasje voor haar gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Malita dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden. Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Malita is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen. Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geschatte geboortedatum: april 2023
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: groot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!