Maic knappe hond

Deze lieve knul heet Maic, hij is een knappe reu van ongeveer 2 jaar oud en zo'n 55 cm schofthoogte.
Maic is gevonden op straat in Baile Felix. Băile Felix is ​​een kuuroord in de buurt van de stad Sânmartin in Roemenië.
Hij is daar gewoon achter gelaten. Nu is hij in in het open asiel van Sos Dogs in Sisterea.  Hij loopt er los in de grote groep honden. Hij kan goed met de andere honden overweg, al merk je dat hij zich niet thuis voelt in een grote groep.
Hij is vriendelijk naar mensen en komt graag bij je voor een knuffel. Ook loopt hij al mee aan de riem, hij heeft dat dus vaker gedaan. De meeste honden van ons moeten dat nog moeten leren.
Hij heeft dus waarschijnlijk ooit een baasje gehad, maar of hij in huis heeft gewoond weten we niet. In Roemenië worden veel honden niet in huis maar in de tuin gehouden.
Als hij geadopteerd wordt, zal hij in ieder geval tijd nodig hebben om aan zijn nieuwe omgeving te wennen en alles rustig te mogen leren.
Wie geeft deze kanjer een kans op een heel nieuw leven? Hij wacht met smart op een baasje.

Baasje worden?

Maic is nog in Roemenië maar kan binnenkort naar Nederland komen. Mocht u interesse hebben in Maic dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem te bezoeken en op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Maic is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 2 jaar
  • Geslacht: reu
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± 55 cm
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!