Loretta lief en speels pupje

Hoi, ik ben Loretta en ik ben een pup en ik ben al 9 maanden oud. Toen ik 4 maanden was, hebben ze mij achtergelaten voor de poort van het asiel van SOS Dogs in Roemenië. Mijn baasjes reden gewoon weg zonder mij. Ze wilden dus niet meer voor mij zorgen en ik weet niet waarom, misschien is het omdat ik te groot werd? Ik snap het niet, ik ben echt heel lief en ik heb heus niets stouts gedaan. Ik ben gewoon een speelse pup.
Daarna ben ik opgevangen in het open asiel van SOS Dogs in Sisterea. Maar nou ben ik in de opvang van SOS in Didam, want ik mocht pas mee op reis helemaal naar Nederland!
Hier in de hondenwei zijn gelukkig nog meer hondjes zoals ik om mee te spelen, dat is gezellig. Ik ben wel de grootste van het stel, maar dat geeft niet want ik ben ook heel lief.
Ik hoop zo dat ik er ergens lieve baasjes voor mij zijn, waar ik voor altijd bij mag wonen en die mij nooit zomaar achter zullen laten!

Baasje worden?

Loretta is nu in Nederland. Mocht u interesse hebben in Loretta , dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden. Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Loretta is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 325,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 9 maanden
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!