Loky is een vrolijke sociale pup

Loky heet deze kleine knul. Zijn geschatte geboortedatum is maart 2023. Hij zal uitgroeien tot een kleine middelmaat. Hij is gevonden samen met 7 broertjes en zusjes in het bos door Lilla. Lilla vangt vaker honden op bij haar thuis. We helpen haar ook altijd met herplaatsing van de honden die ze opvangt. Lilla had helaas geen plek, dus zijn ze in overleg naar het asiel van Sos Dogs Roemenië gegaan. In het bos laten was geen optie.. Dat hadden ze nooit overleefd.. 4 weken waren ze nog maar toen ze gevonden werden. Je kon zien dat ze al langere tijd alleen waren. Waarschijnlijk gedumpt in het bos, zonder moeder.. Eentje was er te slecht aan toe, en heeft het niet overleefd. Gelukkig de andere 7 wel.

Nu hebben ze al hun prikjes gehad, en zijn ze klaar om een fijn thuis te vinden. We zeggen eerlijk, het is zo moeilijk om echt iets over hun karakter te vertellen. Er zijn nog geen specifieke verschillen te zien. Loky is, net als de rest, enorm blij en vrolijk. Ze spelen wat af met z’n alleen. Gezien ze jong gevonden zijn, hebben ze al een voorsprong op de meeste pups, die toch vaak later gevonden worden. Ze vinden mensen dus echt heel leuk, en zijn altijd blij om je te zien. Loky moet, net als de rest, natuurlijk nog wel een hoop leren. Wat logisch is als je opgroeit in een asiel. We hopen dat hij, en de rest van de broertjes en zusjes, verder mogen opgroeien in een fijn liefdevol thuis. 

Baasje worden?

Loky is in Nederland. Mocht u interesse hebben in Loky, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden. Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Loky is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort. Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen. Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geschatte geboortedatum: maart 2023
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: kleine middelmaat
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!