Lizzy een vrolijke sociale pup

Lizzy heet dit kleine meisje. Haar geschatte geboortedatum is maart 2023. Lizzy zal uitgroeien tot een kleine middelmaat. Ze is gevonden samen met 7 broertjes en zusjes in het bos door Lilla. Lilla vangt vaker honden op bij haar thuis. We helpen haar ook altijd met herplaatsing van de honden die ze opvangt. Lilla had helaas geen plek, dus zijn ze in overleg naar het asiel van Sos Dogs Roemenië gegaan. In het bos laten was geen optie.. Dat hadden ze nooit overleefd.. 4 weken waren ze nog maar toen ze gevonden werden. Je kon zien dat ze al langere tijd alleen waren. Waarschijnlijk gedumpt in het bos, zonder moeder.. Eentje was er te slecht aan toe, en heeft het niet overleefd. Gelukkig de andere 7 wel.

Lizzy is inmiddels in Nederland. Ze heeft zich hier vrij snel aangepast. Ze vind het heerlijk om te rennen op het grote veld met de andere honden. Daar kan ze ook goed mee overweg. Naar mensen toe kan ze wat voorzichtig zijn en heeft ze soms wat tijd nodig om je te leren kennen. Maar als ze je eenmaal kent, is het een heerlijk en vrolijk meisje. Lizzy moet, net als de rest, natuurlijk nog wel een hoop leren. Wat logisch is als je opgroeit in een asiel. We hopen dat ze, en de rest van de broertjes en zusjes, verder mogen opgroeien in een fijn liefdevol thuis.

Baasje worden?

Lizzy is in Nederland. Mocht u interesse hebben in Lizzy dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden. Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Lizzy is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort. Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen. Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geschatte geboortedatum: maart 2023
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: kleine middelmaat
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!