Linda achtergelaten op straat

Deze mooie dame heet Linda. Linda is een Cane Corso. Haar geboortedatum is augustus 2020. Ze is gevonden op straat in het Roemeense dorp Santandrei, waar het asiel van Sos Dogs Roemenië een samenwerkingsverband heeft. Later hebben ze nog wel haar eigenaar achterhaald, maar die heeft haar bewust op straat achtergelaten, en wilde haar niet meer terug. Arme Linda.. Ze hebben haar opgenomen in het asiel.

Wij gaan hier in Nederland proberen een baasje voor haar te vinden. Ze vind het heerlijk om aan de riem te lopen, dat heeft zo overduidelijk vaker gedaan. Ze trekt niet en luistert heel goed. Linda is heel vriendelijk naar mensen. Ook met de andere honden gaat het goed. Al laten ze haar voor de zekerheid niet alleen bij de honden als er in de avond niemand is. Maar overdag gaat het dus prima, ze loopt met gemak tussen de grote groep honden. We weten natuurlijk niet precies wat ze mee heeft gemaakt, en hoe de eerste jaren van haar leven geweest zijn. Misschien leefde ze wel in de tuin, wat in Roemenië vaak voorkomt. We zoeken voor haar een huis, met een lekkere tuin, en het liefste baasjes die ervaring hebben met het ras. 

Baasje worden?

Linda is nog in Roemenië en kan naar Nederland komen als er een baasje voor haar gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Linda dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden. Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Linda is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen. Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geschatte geboortedatum: augustus 2020
  • Geslacht: teefje
  • Ras: Cane Corso
  • Schofthoogte: groot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!