Liana gevonden op straat

Liana is een prachtig lief meisje. Ze is ongeveer 37 cm schofthoogte dus een mooie middelmaat. Haar geschatte geboortedatum is november 2022. 

Liana is op straat gevonden vlak bij ons asiel. Waar ze vandaan komt of hoe ze daar gekomen is, is niet bekend. Ze heeft geen chip en niemand mist haar. Wat in onze ogen ongelooflijk is.. 

Liana is een enorm lief meisje. Ze is heel sociaal, zowel naar mensen als naar de andere honden. Ze komt heel makkelijk naar je toe en geniet van aandacht en knuffels. Aan de riem lopen vond ze nog wat moeilijker, maar naar even wat tijd liep ze snel mee. Natuurlijk moeten haar toekomstige baasjes er rekening mee houden dat ze nog wat dingen moet leren, maar als we zien hoe slim ze is, dan gaat dat zeker goedkomen!

Baasje worden?

Liana is nog in Roemenië en kan naar Nederland komen als er een baasje voor haar gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Liana dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden. Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Liana is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen. Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geschatte geboortedatum: november 2022
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: 37 cm
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!