Lexi middelgrote kruising

Lexi is een middelgroot teefje van plusminus 45 cm. hoog, en ze weegt zo'n 12 kilo.
De geboortedatum in haar paspoortje is 24-12-2018. Nou is dat een geschatte leeftijd, want ze is gevonden op een parkeerplaats langs de weg bij Alexandria in de regio Teleorman in het zuiden van Roemenië. Op het tweede deel van het filmpje zie je waar ze haar gevonden hebben. De arme meid was daar vast door haar vorige baasjes achtergelaten.
Ze heeft geluk gehad dat ze door deze lieve mensen op tijd is gevonden. Ze hebben haar meegenomen en vangen haar nu in hun kleinschalige opvang op.
Lexi kan het goed met andere honden vinden en is gek op spelen. Ze heeft in deze opvang verschillende keren met kinderen kennisgemaakt en dat ging heel goed. Ze vond de extra aandacht erg leuk.
Wandelen aan de riem is haar inmiddels ook geleerd, en dat doet ze goed! Ze is heel sociaal en past zich makkelijk aan, ze is heel speels en echt een hele vrolijke meid.
Lexi is een lieverd en verdient het om een tweede kans te krijgen. Ze wil gewoon graag bij iemand horen en gezellig samenzijn. Wie geeft deze schat een goed leven en een eigen mandje?

Baasje worden?

Lexi is nog in Roemenië en kan binnenkort naar Nederland komen. Mocht u interesse hebben in Lexi, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Lexi is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 2,5 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± 45 cm
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!