Dingo een leuke mix van rassen

Mogen wij jullie voorstellen aan Dingo? Dingo is ongeveer 1 jaar oud en middelgroot, hij meet 40 centimeters. Opvallend is zijn pluimstaart die als een vlaggetje heen en weer zwiept. Hij is een leuke mix van rassen, echt een knapperd om te zien, maar wat voor kruising hij is, geen idee.
Dingo is door de medewerkers van SOS Dogs in Roemenië uit het public shelter van de stad gehaald. In dit gemeente asiel maakte hij geen kans op adoptie, maar zou hij uiteindelijk een spuitje hebben gekregen. Gelukkig is hij daar weg! En nog beter, hij is nu bij ons in Nederland!
Wij hebben allemaal een zwak voor Dingo. Hij is zo'n lieverd, je hart kan niet anders dan smelten als je Dingo ontmoet. Hij is dol op mensen en heel sociaal. Hij begroet iedereen heel lief en rustig en wordt graag aangehaald. Hij houdt van knuffelen en is graag bij je in de buurt of komt als het kan lekker tegen je aan liggen.
Hij is een super gezellige hond. Hij is lief, zachtaardig en heeft een makkelijk karakter. Hij kan het met iedereen goed vinden en speelt graag met zijn hondenvriendjes. Hij speelt ook graag met een balletje en als je de bal ver weggooit, rent hij er vrolijk achteraan.
Wij hopen dat Dingo zijn verleden snel achter zich kan laten en veel plezier mag beleven met een nieuwe familie. Wie geeft Dingo het huisje dat hij verdient?

Meer informatie

Hij is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een dierenpaspoort.
Dingo is nu in Nederland. Kom hem bezoeken!

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Dingo, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring.
Lees ook onze adoptievoorwaarden.
  • Leeftijd: ± 1 jaar
  • Geslacht: reutje
  • Ras: mix
  • Schofthoogte:± 40 cm
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte), HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Dingo?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!