Lara middelgrote herder mix

Er moet iets van mijn hondenhartje want ik wordt maar niet geadopteerd. Hallo toekomstig baasje van mij… hier ben ik, ik beloof heel veel van jou te houden . Als jij lief voor mij bent zal ik extra lief voor jou zijn.
Ik ben nu in het asiel in Roemenië en ik wacht al een hele tijd maar je hebt me nog niet gevonden. Ik weet er zijn heel veel honden die nog een baasje zoeken maar ik ben echt de moeite waard. Ik ben superlief, hou van alle mensen en ben dol op aandacht. Je kunt met mij lekker kroelen en knuffelen want van die lekkere aaitjes kan ik geen genoeg krijgen.
Ik ben echt leuk gezelschap want ik ben altijd vrolijk. Als er een donkere wolk boven je hoofd hangt, laat ik die met mijn glimlach voor jou verdwijnen.
Ik vind andere honden ook leuk dus daar kan ik goed mee samen. Hier in het asiel heb ik ook veel maatjes waar ik graag mee speel. Dat is leuk en gezellig en zo kan ik lekker mijn energie kwijt.
Ik hoor dat ik op een herder lijk en dat klopt ook wel, maar ik ben niet zo groot als een echte. Ik ben middelgroot en ongeveer 4 jaar.
Als je nog meer over mij wilt weten, dan moet je die mensen van SOS bellen. Doen hoor!

Meer info

Lara is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Lara is nog in het asiel in Roemenië en kan binnen enkele weken naar Nederland komen.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Lara, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 4 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: herder mix
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Lara?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!