Kylie zoekt baasjes met geduld 

Kylie, 45 cm, geboortedatum 15-05-2020. Kylie kwam in 2020 naar Nederland, ze was toen nog een klein meisje en werd geadopteerd door een lief gezin.
Echter heeft ze daar niet de juiste opvoeding gehad en ontpopte zich als een meisje dat naar iedereen en alles ging blaffen. In overleg is Kylie teruggekomen naar ons.
Ze is inmiddels een paar maanden bij ons in Didam, en verblijft dan ook bij ons in huis. Ze heeft daar zo enorm veel geleerd. Ze vindt iedereen lief die komt en blaft eigenlijk niet meer naar mensen.
Wel vindt ze het nog leuk om de rand van ons erf te bewaken, maar na een correctie komt ze meteen terugrennen. Kylie vindt het heerlijk om buiten te zijn, speelt heel graag met de andere honden en is een heerlijk vrolijk meisje.
In het begin konden we haar bijna niet aanraken, ze was dan compleet in paniek. Dat mogen we inmiddels wel, evenals aanlijnen en optillen, wat voorheen niet mogelijk was. Ze heeft dus enorm veel geleerd.
We zoeken voor haar mensen haar de rust en de tijd gaan geven om rustig te wennen aan de nieuwe omgeving. Haar ideale huisje bevat een speelmaatje, en baasjes met geduld en ervaring met honden. Dit lieve, vrolijke meisje, verdient die 2e kans!

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Kylie dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar te bezoeken en op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Kylie is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geboortedatum: ± 15-05-2020
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± 45 cm
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!