Krista houdt van knuffelen

Deze lieve hond heet Krista. Ze is een mooie herder mix, een teefje van ongeveer 1 jaar oud.
Ze komt uit Roemenië en liep daar in de drukke stad Oradea helemaal alleen op straat. Waar ze vandaan kwam, of waar ze hoorde, niemand wist het. Gelukkig hebben twee lieve dames haar van straat gehaald, zodat ze veilig was. Ze is daarna naar het asiel van SOS Dogs in Sisterea gebracht, en daar heeft ze de benodigde verzorging, controles en inentingen gekregen.
Ze is een hele lieve meid, heel vriendelijk naar mensen en ook naar de andere honden. Ze heeft een mooi karakter en is dol op knuffelen.
Op het korte filmpje zie je dat ze nog niet gewend is aan de riem en het lopen aan de lijn nog wat spannend vindt, maar met wat aanmoediging doet ze het mooi al. Bravo!
Krista mocht pas mee op reis en is nu in onze opvang in Didam. De eerste minuutjes was ze wat onzeker... waar ben ik nou .. maar al gauw maakte ze nieuwe hondenvriendjes en was ze aan het spelen.
Ze stoeit graag met haar vriendje Toby, is in voor een partijtje touwtrekken of achter een balletje aan rennen...
Krista is ook dol op water..   zodra ze de plas zag... zat ze "plons" in het water. Ze ging zelfs kopje onder om het balletje te zoeken.
Wij zijn ook meteen beste vrienden met haar geworden. Ze is lief en aanhankelijk en ze is zo blij en geeft ons kusjes om ons te bedanken.
Krista heeft waarschijnlijk nog nooit in huis gewoond en zal nog van alles moeten leren. Maar dat komt vast goed, ze is nog jong en wil het graag goed doen, met wat lieve woordjes kom je een heel eind.
Deze geweldige hond zal iemand heel gelukkig maken! Ze wacht met smart op een lief baasje.

 


Krista is geadopteerd!

Maar er zijn nog zo veel leuke honden die een goed baasje zoeken,
dus kijk a.u.b. eens naar deze snoetjes:

Honden in Nederland

Pups en jonge honden

Volwassen honden

  • Leeftijd: 1 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: herder mix
  • Schofthoogte: ± 55 cm
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!