Krista houdt van knuffelen

Dit lieve meisje heet Krista. Ze is een teefje van rond de 6 maanden oud. Ze zal natuurlijk nog wat groeien, maar ze verwachten niet dat ze supergroot word, maar een middelgrote hond zal worden.
Ze komt uit Roemenië en liep daar in de drukke stad Oradea helemaal alleen op straat. Waar ze vandaan kwam, of waar ze hoorde, niemand wist het. Gelukkig hebben twee lieve dames haar van straat gehaald, zodat ze veilig was. Ze is daarna naar het asiel van SOS Dogs in Sisterea gebracht, en daar heeft ze de benodigde verzorging, controles en inentingen gekregen. Nu is ze klaar, klaar voor een grote reis naar Nederland.
Ze is een heel erg lief meisje, heel vriendelijk naar mensen en ook naar de andere honden. Ze heeft een mooi rustig karakter en houdt van knuffelen!
Op het korte filmpje zie je dat ze nog niet gewend is aan de riem en het lopen aan de lijn nog wat spannend vindt, maar met wat aanmoediging doet ze het mooi al. Bravo!
Ze is nog maar een pup dus ze zal nog van alles moeten leren. Maar dat komt vast goed, ze is nog jong en wil het graag goed doen, met wat lieve woordjes kom je een heel eind.
Dit heerlijke meisje zal iemand heel gelukkig maken! Ze wacht met smart op een lief baasje.

Baasje worden?

Krista is nog in Roemenië maar kan binnenkort naar Nederland komen. Mocht u interesse hebben in Krista, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Krista is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 325,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: 5-6 maanden
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!