Kormi een grappig vrolijke mannetje

Dit is Kormi. Kormi is een reu en werd geboren in augustus 2019. Hij is 38 cm schofthoogte.
Deze kleine knul woonde in Cetariu bij Sisterea in Roemenië en had een baasje. Helaas heeft ze Kormi (zoals ze hem noemde) in februari dit jaar aan het asiel van Sos Dogs Roemenië gegeven. Komri zat altijd in een klein hok en was bang voor zijn baasjes. Ze zei: "Hij was agressief”, maar we denken echt dat het andersom was. Kormi vertoont namelijk geen spoor van agressie in het asiel. In het begin was hij een beetje verlegen, maar hij veroorzaakt nooit problemen of problemen met andere honden. Hij houdt echt van mensen. Wij hebben hem zelf ook mogen ontmoeten tijdens ons bezoek aan het asiel en we zijn zo blij door hem ontvangen. Hij sprong gewoon in onze armen. Je kunt het ook zien in het filmpje, het is een heerlijk vrolijk mannetje. 

De levendige, vriendelijke Kormi heeft veel vertrouwen en is blij als je tijd met hem doorbrengt. Hij komt vrolijk naar je toe en likt je handen. Hij is erg dankbaar voor elke kleine vorm van aandacht en knuffels. Hij loopt al behoorlijk goed mee aan de riem en wil nog veel leren en leren kennen. Hij zit sinds februari 2022 in het dierenasiel en we willen zo graag dat hij een fijn thuis vindt! 

Baasje worden?

Kormi is nog in Roemenië en kan naar Nederland komen als er een baasje voor hem gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Kormi, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden. Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Kormi is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort. Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen. Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geschatte geboortedatum: augustus 2019
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: 38 cm
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!
Deel dit bericht!