Kiru een klein vrolijke mannetje

Dit kleine mannetje heeft de naam Kiru gekregen. Kiru is een teckel mix en zal dus een klein hondje blijven. Zijn geschatte geboortedatum is september 2023. Hij is gevonden langs de kant van de weg, samen met nog 2 andere, zwarte, grotere pups. Helaas waren ze niet in goede conditie. Gelukkig is Kiru, samen met de andere pups, opgenomen in het asiel van Sos Dogs in Roemenië. 

Kiru is een ongelooflijk lief, blij en vrolijk mannetje. Hij vindt de aandacht van mensen geweldig en is graag bij je in de buurt. Zoals je op het filmpje kunt zien, is lopen aan de riem nog wat spannend, maar deze kleine slimme knul gaat dat snel oppakken. Vooral als er knuffels bij komen kijken! Het spreekt voor zich dat Kiru nog wel wat dingen zal moeten leren. Neemt niet weg dat we denken dat hij zijn nieuwe baasje heel gelukkig zal gaan maken! 

Baasje worden?

Kiru is nog in Roemenië en kan naar Nederland komen als er een baasje voor hem gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Kiru, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden. Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Kiru is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort. Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen. Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

https://youtu.be/HBar94e0V1A

  • Geschatte geboortedatum: september 2023
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: klein
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!