Kessa gedumpt in een zak langs de weg

Dit lieve meisje heet Kessa. Kessa is een teefje. Haar geschatte geboortedatum is mei 2021. Ze is een kleine dame. 

“Daily gift” is wat ze het in Roemenië noemen. Bijna dagelijks worden er langs de weg naar ons asiel honden gedumpt. Als oud vuil, in een zak.. Zo ook deze dame, die van ons de naam Kessa kreeg. Haar tepels zijn vol met melk, maar geen pups te bekennen. We willen er niet aan denken wat daar mee gebeurt is.. Natuurlijk was ze bang.. De eerste dag kregen ze haar niet te pakken, de tweede dag gelukkig wel. Welkom Kessa, je bent veilig bij ons. Ook al is ons asiel meer dan vol, maar we kunnen je niet aan je lot overlaten. In de video zie je hoe ze haar gevonden hebben. 

Kessa is een lief, vrolijk en zachtaardig meisje. Ze kan soms nog een beetje onderdanig zijn naar mensen, maar absoluut alleen maar liefde van deze kleine dame! Ze loopt al goed mee aan de riem. Ze verdient een fijn, warm en liefdevol huisje. Eentje waar ze voor altijd welkom is!

Baasje worden?

Kessa is in Nederland. Mocht u interesse hebben in Kessa dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden. Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Kessa is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen. Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geschatte geboortedatum: mei 2021
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: klein
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!