Champy een echte kampioen

Champy- Want hij is een kampioen in alles wat hij doet, en dit doet hij met heel zijn hart. Champy groeide op met de fles door een aardige dame die zelf nog 20 katten had. Deze katten konden naar buiten. Alles ging goed tot op een dag, toen Champy ongeveer 1,5 of 2 jaar oud was. Hij was de andere groep zat en omdat hij niet de aandacht kreeg die hij verlangde, besloot hij dat hij groot en volwassen genoeg was om zijn geluk en liefde elders te vinden en hij ging de straat op, op zoek naar een liefdevolle eigenaar die hem lekker zou verwennen!
Drie jaar lang jaar leefde hij een zwerversbestaan en sliep in verschillende kelders. Omdat hij een ontzettende leukerd was, lukte het hem al snel zichzelf erg geliefd te maken. Hij werd gevoerd en verzorgd door een winkelmedewerker uit de buurt. Als dank, wachtte Champy haar elke ochtend op met 2 of 3 muizen voor de deur van de winkel. Hij is een erg goede jager, een echte kampioen. Dit bleek een succesvolle samenwerking voor hen beide. Champy kreeg zijn voedsel en aandacht en de dame kwam van de muizen af die ze had in haar winkel. Helaas ging de winkel permanent sluiten en Champy moest op zoek naar een nieuwe eigenaar.
Al snel vond hij een andere dame met een goed hart die gecharmeerd was door zijn luide en imponerende gemiauw en zijn behoefte aan liefde. Champy wachtte elke ochtend en avond op haar, en herkende haar door het geluid van haar auto. Zodra ze parkeerde herkende ze hem door zijn luide geroep van veraf. Hij rende naar haar toe en naar de plek waar hij werd gevoerd en geaaid. Passanten waren overweldigd en soms ook bang door zijn gemiauw. (ze dachten dat iemand hem iets aan deed, doordat hij zo luid riep terwijl hij naar de dame toe rende.)
Helaas bracht dit zwerversbestaan ook problemen met zich mee. Champy werd gebeten door een hond. Gelukkig was het niet ernstig en kon hij hier op tijd voor behandeld worden. Ook werd hij eens per ongeluk drie dagen lang opgesloten in een kelder. De toegang naar de kelder werd geblokkeerd door de bewoners, die niet wisten dat hij daar was. De dame zocht hem drie dagen tot ze op een avond zijn gemiauw hoorde. Iemand kreeg hem hier gelukkig uit. Het laatste "avontuur " van Champy was toen zijn poot vast kwam te zitten in een hek en hij deze ernstig had verwond. Hij had meerdere hechtingen aan zijn poot en moest vier weken herstellen. Hierna mocht hij niet meer terug de straat op en kwam hij terecht bij de kattenopvang Prietenii Pisicilor.
Hij is hier best verdrietig, hij mist het buiten zijn en zijn vrijheid en zijn vorige leven. Hij zoekt constant naar aandacht en liefde en haat het feit dat hij moet delen met de andere katten in de opvang. Daarom is het nu tijd voor deze prachtige kampioen om naar zijn eigen huis te gaan, zijn eigen familie die hem alle aandacht en liefde zullen geven die hij verlangt en verdient. Champy kent zijn eigen naam erg goed en reageert als je hem roept en komt dan naar je toe. Wel zal hij het gelukkigst zijn als hij een huisje heeft met een afgesloten tuin, zodat hij veilig in de tuin kan spelen. Ook wil Champy liever niet te veel andere katten in huis, zodat er nog wel genoeg liefde en aandacht voor hem is. 😀

Meer info

Champy is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt. getest op FIP en heeft een Europees dierenpaspoort.
Champy is nu in Nederland. Hij is te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam van maandag t/m zondag na telefonische afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Champy, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden en het adoptiecontract.

    • Geboortedatum: 15-05-2015
    • Geslacht: kater
    • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
    • Chip: ja