Jumbo een bezig bijtje

Jumbo is een heel leuk hondje van 2,5 jaar oud, een klein en schattig ventje. Hij is nu in het asiel van SOS Dogs in Sisterea, nadat ze hem een tijdje terug overgenomen hebben van het asiel in Beius. Daar was hij door zijn baasjes teruggebracht, omdat hij te druk was voor de familie.
Hij is heel lief en aanhankelijk, maar dus ook een heel energiek exemplaartje. We zoeken dan ook baasjes voor hem die het leuk vinden veel met de kleine man te ondernemen. Hij loopt goed mee aan de riem en wil graag regelmatig naar buiten voor een goede wandeling waar hij lekker zijn beentjes kan strekken en zijn energie kan kwijtraken. Hij heeft behoefte aan een flinke portie rennen en spelen.
Hij zal het vast ook leuk vinden om spannende zoek-en speurspelletjes te doen en in huis zal hij zich vast kunnen vermaken met een leuk speeltje of een hondendenkspelletje.
Jumbo houdt niet van niks doen, hij is een bezig bijtje die van rennen houdt en speelt dat het een lieve lust is. Een vrolijk hondje voor een actieve baas dus.

Baasje worden?

Jumbo is nu in een opvanggezin in Duitsland. Mocht u interesse hebben in Jumbo, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem te bezoeken en op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Jumbo is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 2,5 jaar
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± klein
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!