Julia gered uit het dodingstation

Julia is geboren in 2018 en nu zo’n 2 jaar oud. Ze is een vrolijk en vriendelijk middelgroot hondje. Ze leefde als straathond en werd gevangen door hondenvangers en kwam in het dodingstation in de stad Campina, in het oosten van Roemenië, terecht. Daar werd ze gelukkig uit gered en in de zomer van 2019 werd ze naar het asiel van SOS Dogs in Sisterea, het westen van Roemenië gebracht. Daar is ze veilig en wacht ze nu al meer dan een jaar op een nieuw thuis.
Ze is een ongecompliceerde hond en kan het goed vinden met de andere honden en zoekt nooit ruzie. Wel is ze soms een beetje jaloers op de anderen. Ze wil graag de aandacht van de verzorgers voor haarzelf. Maar dat is niet zo gek, de concurrentie in het asiel is hevig, er zijn zoveel honden en niet genoeg verzorgers om alle honden de aandacht te geven die ze nodig hebben.
Ondanks haar slechte ervaringen houdt ze heel veel van mensen en wil ze graag eigen baasjes. Ze is op zoek naar actieve mensen die veel met haar ondernemen. We denken dat ze het goed zou doen in een gezin met kinderen.  Ook zou het leuk voor haar zijn om lessen op een hondenschool te volgen. Ze is nieuwsgierig, wil graag leren en begrijpt dingen snel.
Ze loopt al mee aan de lijn, maar kent het leven in huis nog niet. Dus ze heeft mensen nodig met begrip, geduld en een beetje hondenervaring.

Meer info

Julia is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Julia is nog in Roemenië en komt naar Nederland als er een baasje voor haar gevonden wordt. Dan kan zij opgehaald worden in onze kleinschalige opvang in Didam.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Julia, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 2 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Stuur ons een berichtje:

info@sosdogs.nl

Je kunt ons bellen op 06-11690950

Maandag t/m zaterdag van 10.00-17.00 uur

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!