Betty gered van straat

Ik ben Betty en ik ben een jonge dame van net geen jaar oud. Ik ben ongeveer 11 maanden. Ze hebben gered van een leven op straat. Ze hebben mij gevonden ergens in de omgeving van Campina. Dat is een stadje in het oosten van Roemenië.
Ik was bijna loops en had allemaal reutjes om me heen hangen. Ze wilden voorkomen dat er nog meer ongewenste puppy's geboren zouden worden en hebben mijn gauw meegenomen naar het asieltje van Iulia*.
Ik was er toen slecht aan toe, mijn huid jeukte en ik had bijna geen haar meer op mijn lijfje. Maar nu ben ik er bijna weer helemaal boven op. Mijn vacht is teruggekomen en ik kan me weer in het openbaar vertonen. Ik denk dat mijn haar nog wel wat langer gaat groeien en ik dan nog mooier word.
Ik weet niet of je het kunt zien, maar ik ben dus een hele lieve hond. Ik ben een beetje een slungel, maar een goedzak. Ik ben dikke vriendjes met de andere honden hier in het asieltje.
Ik ben ook dol op mensen en aaitjes en knuffels. Wie houdt er nou niet van een beetje aandacht?
Ik ben dus nog een jonge hond met nog een heel leven voor me. Ik heb wat tegenslag gehad in het begin, maar ik hoop dat ik nou een beetje geluk krijg en hopelijk hele leuke baasjes!

*Iulia heeft de stichting Asociația Arca lui Norocel opgericht en zij hebben een asiel in Campina, een kleine stad niet ver van de hoofdstad Boekarest. Zij zijn in Campina en omgeving heel goed bezig om de bevolking te informeren over het belang van steriliseren. Ze organiseren, met de hulp van buitenlandse stichtingen, regelmatig sterilisatie-campagnes waar de mensen gratis hun hond of kat kunnen laten steriliseren/castreren. In hun asiel vangen ze honden en ook katten op.

Baasje worden?

Betty is nog in Roemenië en komt naar Nederland als er een baasje voor haar gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Betty, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Betty is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 11 maanden
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!