Jerry mooi wit hondje

Hoi, ik ben Jerry. Ik heb me hier in het stro verstopt om te spelen met mijn buit. Ik ben er nog niet achter wat het is, maar ik kan er lekker mijn tandjes in zetten.
Nou jullie mij toch ontdekt hebben, heb ik wel een minuutje voor een fotootje en zal ik wat over mezelf vertellen. Ik ben een jongen en ik ben van maart 2021, dus ben al een volwassen knul, maar precies weet ik het niet. Ik ziet hier al lange tijd in het asiel te wachten op een lief baasje.
Ik ben een bastaardje, ik bedoel ik ben geen merkhond maar een onbekende kruising. Ik heb een zwart neusje en donkere oogjes en verder ben ik helemaal wit. O ja, ik ben middelgroot, dat willen jullie vast ook weten.
Ik ben een van de vele hondjes in het asieltje van Iulia* in Roemenië. Ik heb het best goed hier, ze doen hier echt hun best om voor mij te zorgen. Ik krijg lekkere brokjes elke dag en er zijn veel hondjes om mee te spelen.
Ik mag dus eigenlijk niet klagen, maar net als al mijn vriendjes hier, zou ik toch nog veel liever bij baasjes willen wonen. Ik droom er vaak over hoe dat zou zijn.
Maar ik weet nog niet hoe dat is, ik heb nog nooit in huis gewoond, heel veel dingen zijn spiksplinternieuw voor mij. Maar ik ben heel lief en ik ga mijn best doen, als jij mijn baasje wilt worden. Dat wordt vast gezellig samen!
Laat je het de mensen van SOS gauw weten als ik bij jou mag komen wonen?

*Iulia heeft de stichting Asociația Arca lui Norocel opgericht en zij hebben een asiel in Campina, een kleine stad niet ver van de hoofdstad Boekarest. Zij zijn in Campina en omgeving heel goed bezig om de bevolking te informeren over het belang van steriliseren. Ze organiseren, met de hulp van buitenlandse stichtingen, regelmatig sterilisatie-campagnes waar de mensen gratis hun hond of kat kunnen laten steriliseren/castreren. In hun asiel vangen ze honden en ook katten op.

Baasje worden?

Jerry is nog in Roemenië en kan naar Nederland komen als er een baasje voor hem gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Jerry, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Jerry is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: geschatte geboortedatum maart 2021
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!