Jackson een lief, vrolijk, sociaal en blij mannetje

Deze vrolijke kleine knul heet Jackson. Jackson zijn geschatte geboortedatum is februari 2022. Jackson komt uit het Roemeense dorp Santandrei. Hij komt van een dame die heel veel kleine honden had. Ze moest van de gemeente, door overlast, een aantal honden afstaan. Diverse zijn er naar het asiel van Sos Dogs Roemenië gegaan, de andere zijn door hun gesteriliseerd / gecastreerd. Zo is ook Jackson bij hen gekomen, en zijn wij nu op zoek naar een fijn huisje voor hem. 

Jackson is een grappig, vrolijk en actief mannetje. Hij loopt tussen de grote honden, alsof het heel normaal is. Als hij eens in de “problemen” komt, dan vindt hij wel een grote vriend die hem beschermt. Naar mensen toe is hij heel blij en open. Hij vind het heerlijk om mee te wandelen naar het bos en volgt je het liefste overal. Kortom, Jackson is een heerlijk, lief, vrij en blij hondje en zoekt zijn forever huisje ♥ 

Baasje worden?

Jackson is nog in Roemenië en kan naar Nederland komen als er een baasje voor hem gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Jackson, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden. Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Jackson is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort. Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen. Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geschatte geboortedatum: Februari 2022
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: klein
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!