Tara zoekt een nieuw plekje

Dit meisje is Tara. Tara is een hondje van ongeveer zeven jaar oud. Haar geschatte geboortedatum is 16-05-2015. Ze is rond de 33 cm schofthoogte en weegt ongeveer 13 kilo.
Tara kwam ruim vier jaar geleden bij ons aan in Nederland. Ze heeft toen een heel fijn baasje gevonden, maar nu is haar baasje door gezondheidsproblemen niet meer in staat om voor haar te zorgen. Ze vinden het vreselijk, maar de situatie is helaas niet anders. Daarom zijn we voor Tara op zoek naar een fijn huisje.
Tara is een ontzettend lieve hond en ze wil heel erg graag luisteren. Met lekkers kun je haar ontzettend goed en snel trainen. Ze heeft de basistraining, zitten, liggen, hier komen en wachten zeer succesvol afgerond. Tara wil ook graag voor je werken. Ze heeft erg veel drive en ze is slim. Ze moet mentaal en lichamelijk ook uitgedaagd worden. Een soort speur- of jacht hobby zou voor haar erg fijn zijn!
Ze is uiteraard zindelijk, sloopt niets in huis en kan prima een paar uurtjes alleen thuis zijn. Met andere honden kan ze ook goed overweg, maar ze vindt niet elke hond lief. Zo houdt ze niet van zwarte honden, we denken dat ze daar ooit een negatieve ervaring mee heeft gehad.
Ze speelt graag met een balletje, kan binnen prima met de katten, buiten wil ze er achteraan. Ze kan prima los in een rustige omgeving, maar niet in een drukke omgeving. Dan reageert ze op bewegende dingen, en wil daar achteraan gaan.
We zoeken voor Tara dan ook een wat rustigere omgeving, midden in een stad is voor haar niet het juiste plekje. Actieve mensen, die lekker wat met haar gaan ondernemen, en mensen met ervaring hebben onze voorkeur. We vinden het vreselijke voor Tara en haar baasje, dat deze beslissing genomen moest worden, en hopelijk vinden we een fijn plekje voor haar!

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Tara dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar te bezoeken bij haar huidige baasjes in Zeewolde.

Meer info

Tara is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 250,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geboortedatum: 16-05-2015
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: 33 cn
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!