Roxi leuk ruwhaartje

Roxi heet dit schatje. Leuk hoor zo'n ruwharig hondje, met dat piekhaar ziet ze er grappig en eigenwijs uit. Roxi is een jong teefje van ongeveer 1 jaar oud.
Ik weet niet of je het op de foto's goed kunt zien, maar ze is niet zo groot, ze is een leuk middelmaatje. Roxi is heel speels en gelukkig heeft ze soortgenootjes waar ze mee kan spelen. Ze is dikke vriendjes met de pups Rex, Robbie en Rickie. Ze is bijna net zo groot als de pups. Ze is heel lief voor ze en vermaakt zich ook heel goed. Het is heel leuk om achter ze aan te rennen of samen te stoeien en rollebollen op de grond.
Ze wordt nu opgevangen in het asiel van SOS Dogs in Sisterea, Roemenië. In dit asiel hebben ze ruime buitenhokken en verblijven, je ziet het op de foto's. Ze wordt daar zo goed als mogelijk verzorgd.
Maar ze verdient een veel beter hondenleven, een fijn leven bij mensen thuis. Roxi is een heel leuk en lief hondje en wil heel graag lieve baasjes om voor altijd van te houden.

Meer info

Roxi is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Roxi is nu in Nederland. Ze is dan in onze kleinschalige opvang in Didam te bezoeken na telefonische afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Roxi, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook! Wij zijn alle dagen telefonisch bereikbaar van 10.00-21.00 uur.
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 1 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± middelmaat
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Roxi?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!