Rikka rossig dametje

Dit rossige dametje heet Rikka en zij is ongeveer 4 jaar oud. Zij is klein en charmant en een plaatje om te zien. Met haar mooiste pakkie an stapt ze parmantig rond en haar staartje wappert vrolijk in de wind
Zij was samen met haar broertje Rokko gevonden en ze werden samen opgevangen in het asieltje van Iulia*. De twee waren heel dik met mekaar. Maar pas is Rokko plotseling en totaal onverwacht overleden. Ze weten niet waaraan, ze vonden hem op een ochtend en er leek eigenlijk niets te zijn gebeurd. Ze hebben geen idee waaraan hij is overleden, en denken dat hij misschien een hartaanval heeft gehad.
De kleine Rikka is dus nu alleen, maar toch niet helemaal, want er zijn nog heel veel andere hondjes in het asiel.
Maar Rikka is eigenlijk een mensenhondje, ze houdt meer van mensen dan van honden. Ze is erg aanhankelijk en makkelijk, vindt iedereen leuk en gaat met iedereen mee op pad.
Voor Rikka zijn we op zoek naar baasjes die goed voor haar zullen zorgen en waar zij altijd bij mag blijven. Waar ze veel aandacht en knuffeltjes krijgt en heerlijk in een zacht mandje mag liggen en af en toe lekker op schoot.

*Iulia heeft de stichting Asociația Arca lui Norocel opgericht en zij hebben een asiel in Campina, een kleine stad niet ver van de hoofdstad Boekarest. Zij zijn in Campina en omgeving heel goed bezig om de bevolking te informeren over het belang van steriliseren. Ze organiseren, met de hulp van buitenlandse stichtingen, regelmatig sterilisatie-campagnes waar de mensen gratis hun hond of kat kunnen laten steriliseren/castreren. In hun asiel vangen ze honden en ook katten op.

Baasje worden?

Rikka is nog in Roemenië en komt naar Nederland als er een baasje voor haar gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Rikka, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Rikka is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 4 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± klein
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!