Pamella lief dametje

Dit prachtige dametje heet Pamella. Ze is een klein hondje en ze schatten haar op ongeveer 5 jaar oud.
Iulia* en haar team houden regelmatig sterilisatie-campagnes in de dorpen in de omgeving van Campina. Dat is een stad in het oosten van Roemenië, niet ver van de hoofdstad Boekarest.
Bij een van deze sterilisatieprojecten kwamen ze de kleine Pamella tegen. Een lief hondje zonder baasjes dat op straat leefde.
Bij haar sterilisatie bleek er meer met haar aan de hand. Ze ontdekten dat ze een ontsteking aan haar baarmoeder had. Het was nodig haar langer te behandelen en te observeren. Het was dus niet mogelijk, zoals bij andere zwerfhonden gebeurd (Cath-Neuter-Return), om haar terug te zetten op haar vindplaats. Zo kwam ze, omdat ze meer zorg nodig had, in het asieltje van Iulia terecht.
Gelukkig is Pamella inmiddels helemaal hersteld en daarom is het tijd om voor dit lieverdje een goed thuis te zoeken.
Pamella is heel sociaal, ze kan het goed vinden met de andere hondjes in het asieltje en is heel vrolijk.  Mensen vindt ze ook heel leuk en als ze de kans krijgt staat ze bij je om een aaitje of knuffeltje te vragen: ''Toe... kriebel es effe daar....".
Pamella is lief en rustig hondje en we hopen goede baasjes te vinden die voor haar willen zorgen en haar heerlijk in de watten zullen leggen.

*Iulia heeft de stichting Asociația Arca lui Norocel opgericht en zij hebben een asiel in Campina, een kleine stad niet ver van de hoofdstad Boekarest. Zij zijn in Campina en omgeving heel goed bezig om de bevolking te informeren over het belang van steriliseren. Ze organiseren, met de hulp van buitenlandse stichtingen, regelmatig sterilisatie-campagnes waar de mensen gratis hun hond of kat kunnen laten steriliseren/castreren. In hun asiel vangen ze honden en ook katten op.

Baasje worden?

Pamella is nog in Roemenië en komt naar Nederland als er een baasje voor haar gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Pamella, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Pamella is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 5 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± klein
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!