Nora leuk middelgroot hondje

Nora is een mooi hondje van 2 jaar oud, in haar paspoortje staat januari 2019 als geboortedatum. Ze is een leuk middelgroot mengelmoesje van ongeveer 45 cm hoog.
Nora heeft in haar jonge leventje al heel wat meegemaakt. Ze moest voor zichzelf zorgen en leefde op straat, totdat ze werd gevangen door de hondenvangers. Zo kwam ze in het gemeente asiel van Oradea, een stad in het westen van Roemenië, terecht. Een gemeente asiel in Roemenië is een dodingstation, en haar wachtte dus een akelig lot.
Maar gelukkig is ze op tijd van deze plek weggehaald. In januari van dit jaar is ze door de mensen van SOS Dogs in Roemenië gered en sindsdien wordt ze opgevangen in hun asiel in Sisterea.
Nora is een speels en vrolijk hondje en ze kan het goed met de andere honden in het asiel vinden. Ze vindt het wel gezellig met zoveel soortgenootjes om haar heen.
Ze loopt goed mee aan de riem, dit had ze al onder de knie. Ze moet dit ooit geleerd hebben en heeft dus vast in het begin wel baasjes gehad. Ook heeft ze in het verleden een ongeluk gehad, dat is nog te zien aan haar voorpootje. Haar pootje is hersteld, maar is niet helemaal zoals het hoort te zijn en ze hinkt daarom een beetje.
We hopen dat dit haar kansen op een baasje niet hindert. Ook dit lieverdje met een klein 'mankementje' verdient een goed hondenleven bij mensen thuis.


Nora is geadopteerd!

Maar er zijn nog zo veel lieve honden die een goed baasje zoeken,
dus kijk a.u.b. eens naar deze snoetjes:

Honden in Nederland

Pups en jonge honden

Volwassen honden

  • Leeftijd: ± 2 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± 45 cm
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!