Melly leuk middelgroot hondje

Melly is mijn naam, aangenaam! Ik ben een middelgroot dametje van ongeveer 45 centimeters hoog. Ik ben nog jong, 1 jaar oud zo ongeveer. Door mijn wilde haren zie ik er misschien een beetje ondeugend uit, maar ik ben een schatje hoor. Ik kan bijvoorbeeld heel mooi zitten en pootjes geven.
Ik word nou opgevangen bij Ghita thuis, dat is de lieve meneer die mij heeft gevonden. Ik was in Paleu, een dorpje hier in Roemenië, helemaal alleen op straat achtergelaten. Ik heb geluk gehad dat Ghita mij heeft gered en mee heeft genomen. Hij is een goede vriend van de mensen van SOS Dogs en die hebben mij nu alle prikjes gegeven die je als echte huishond hebben moet. De dierenarts heeft mij ook gesteriliseerd, dat is ook heel belangrijk.
Ik ben dus helemaal klaar om op reis te gaan. Ik bedoel ik kan zo mijn koffertje pakken, als iemand mijn baasje wil worden, maar ik ben natuurlijk geen kant en klaar hondje. Ik zal best even moeten wennen bij jullie, maar ik ga mijn best doen hoor.

Baasje worden?

Melly is nog in Roemenië maar kan binnenkort naar Nederland komen. Mocht u interesse hebben in Melly, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Melly is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 325,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 1 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± 45 cm
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!