Lilly zoekt nieuwe baas

Lilly is een prachtig middelgroot hondje van 8 maanden oud. Ze is nu ongeveer 40 cm groot en ze zal nog ietsje groeien. Een tijdje terug is ze geadopteerd, maar helaas is ze pas bij ons teruggekomen. Haar baasje heeft haar om privé redenen bij ons teruggebracht.
Lilly is een vrolijke jonge meid en heel sociaal naar andere honden. Ook kan ze met katten, ze is gewend aan een kat in huis, maar dat koste wel even wat tijd voordat dat goed ging.
Ze is zindelijk en loopt al aardig mee aan de riem, maar vindt het buiten nog wel wat spannend. Ze is een beetje onzeker en zal in een nieuwe situatie met nieuwe mensen echt weer even moeten wennen.
Ze is speels en soms ondeugend en nog hartstikke jong, dus ze heeft nog meer opvoeding nodig, ze is geen kant en klaar hondje, ze zal in huis nog moeten leren wat ze wel en niet mag.
Bij wie mag dit mooie lieve meisje verder opgroeien en leren en heel veel spelen, stoeien en knuffelen?

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Lilly, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Lilly is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 325,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 8 maanden
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± 40 cm
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!