Kio leuk klein hondje

Dit kleine rakkertje woont sinds kort in het asiel van SOS Dogs in Roemenië. Hij is op straat gevonden ergens in de omgeving en ze hebben hem Kio genoemd. Hij is zo'n 35 centimeters hoog en ze schatten hem op ongeveer 1 jaar oud.
We weten helaas niet veel van zijn verleden, maar aan zijn achterpootje is te zien dat hij ooit een ongeluk heeft gehad. Hij is toen niet geholpen en zijn pootje is dus verkeerd genezen. Hij lijkt er nu niet zo veel last van te hebben en redt zich aardig en is zelfs een van de snelsten, rennen dat hij kan op zijn kleine pootjes!
Kio is een een heel lief en grappig hondje. Hij wordt nu goed verzorgd in het asiel van SOS Dogs, maar we duimen dat hij niet lang daar hoeft te blijven. We hopen dat er lieve mensen zijn, die hem ondanks de handicap aan zijn pootje willen adopteren. Hij hoort in huis, knus in het mandje of op schoot bij zijn baasje.

Baasje worden?

Kio is nog in Roemenië maar kan binnenkort naar Nederland komen. Mocht u interesse hebben in Kio, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Kio is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 325,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 1 jaar
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± 35 cm
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!