Coco prachtig klein hondje

Coco is een prachtig klein hondje van ongeveer 3 jaar oud.
Ook dit lieve hondje is op straat beland. Wat haar precies is gebeurd weten we niet, maar het lijkt erop dat ze door haar baasjes is gedumpt, dat ze niet meer  voor haar wilden zorgen en haar gewoon in de steek hebben gelaten.
Gelukkig is ze gevonden en naar het asieltje van Iulia* gebracht. Maar tussen de vele en grote honden in het asiel is ze niet op haar plek.  Ze is zo klein, er is een grote kans dat de andere honden haar bijten, daarom wordt ze in huis opgevangen.
Ze vindt het fijn en gedraagt zich goed in huis. Ze is een lief en rustig dametje. Helaas kan ze niet voor altijd blijven. Daarom zijn wij op zoek naar haar forever home. Met haar schattige looks en aandoenlijke koppie zal het toch moeten lukken een baasje te vinden. Eén blik en je smelt toch?
Laat het ons gauw weten als je verliefd geworden bent!

*Iulia heeft de stichting Asociația Arca lui Norocel opgericht en zij hebben een asiel in Campina, een kleine stad niet ver van de hoofdstad Boekarest. Zij zijn in Campina en omgeving heel goed bezig om de bevolking te informeren over het belang van steriliseren. Ze organiseren, met de hulp van buitenlandse stichtingen, regelmatig sterilisatie-campagnes waar de mensen gratis hun hond of kat kunnen laten steriliseren/castreren. In hun asiel vangen ze honden en ook katten op.

 


Coco is geadopteerd!

Maar er zijn nog zo veel lieve honden die een goed baasje zoeken,
dus kijk a.u.b. eens naar deze snoetjes:

Honden in Nederland

Pups en jonge honden

Volwassen honden

  • Leeftijd: ± 3 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± klein
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!