Bubu grappig ventje

Haha!Hihi… ik ben Bubu en ik ben een heel grappig hondje, dat kun je denk ik wel zien. Ik ben een klein reutje en ik ben ergens tussen de 10-12 maanden oud. Ik heb niet geteld en de mensen hier weten het niet precies, haha.
Ik was samen met mijn broertje Benji in het asiel van SOS Dogs in Roemenië, sinds ze ons gevonden hadden. Wij liepen op straat midden in het dorpje Sisterea. Niemand wist hoe het kwam dat wij daar opeens waren, zo met z'n tweetjes en zonder baasje. Het is een raadsel. Maar ze wilden wel dat we ophoepelden, nou ja!
Mijn broertje en ik, wij zijn me toch een stelletje deugnietjes. Wij zijn heel vrolijk en hebben heel veel pret. We spelen veel met de andere hondjes hier en natuurlijk met elkaar. Dan geef ik die malle broer van mij een duw tegen zijn billen en als hij dan voorover valt, dan rollen we samen over de grond.
Ik ben dus speels en grappig en niet te vergeten, heel lief. Maar ik denk wel dat ik slimme baasjes nodig heb, die alles weten en mij veel kunnen leren. Ik ben niet dom hoor, maar nog jong hè en heel veel dingen zijn nieuw voor mij.

Baasje worden?

Bubu is nu in Nederland. Mocht u interesse hebben in Bubu, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Bubu is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 10-12 maanden
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± kleine middelmaat
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!