Benga lief klein hondje

Benga is een mooi klein hondje. Ze is zo'n 28 centimeter hoog en weegt maar 7 kilo. Ze is ongeveer twee jaar oud, haar geboortedatum is geschat op 05-01-2020.
De kleine uk is in december vorig jaar gevonden in Boekarest, daar zat ze helemaal alleen, dichtbij een grote weg. Je kunt zien op het korte filmpje hoe ze haar daar aantroffen.
Ze ging zonder problemen mee in de auto en ze is meegenomen naar een kleinschalige opvang.
Er worden daar nog meer hondjes opgevangen en Benga kan het met iedereen goed vinden, het is gezellig samen.
Benga is een heel lief en vriendelijk meisje. Ze is ook dol op menselijke aandacht en vindt het heerlijk om geaaid te worden. Haar toekomstige baasje kan alle verhalen aan haar kwijt, ze zal met haar mooie oortjes aandachtig naar hem of haar luisteren.
Benga heeft inmiddels alle vaccinaties gehad en is helemaal reisklaar en ze mag op reis als we baasjes voor haar vinden. Wie wil dit schatje de liefde, tijd en aandacht willen geven die ze zo verdient?

Baasje worden?

Benga is nog in Roemenië maar kan binnenkort naar Nederland komen. Mocht u interesse hebben in Benga dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar te bezoeken en op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Benga is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geboortedatum: ± 05-01-2020
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± 28 cm
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!