Barny leuk klein hondje

Hallo jullie daar aan de andere kant van de wereld.. ik ben Barny. Ik ben een klein hondje van bijna 1 jaar en ik woon in Roemenië.
Ik ben gered door Iulia. Ik ben haar heel dankbaar! Ze heeft een klein asieltje en daar vangt ze hondjes op die geen thuis hebben, zoals ik dus.
Ik heb geluk gehad dat Iulia mij gevonden heeft. Het was in de zomer toen ik nog heel klein was. Ik heb een auto-ongeluk gehad. Ik ben aangereden en gewond geraakt en had heel veel pijn.
Julia heeft mij naar de dierenarts gebracht en die heeft mij aan mijn rug geopereerd. Nu gaat het helemaal goed met mij en ben ik helemaal genezen.
Ik kan alles weer, lopen, rennen, huppelen, kwispelen en nog veel meer. Maar ik weet nog niet alles. Ik heb bijna mijn hele leven in het asieltje gewoond en ik moet dus nog leren hoe het moet als ik in huis mag wonen.
Misschien dat daar bij jullie iemand is die mijn baasje wil worden. Ik hoop dat ik met mijn mini-lijfje en korte pootjes precies het leuke maatje ben dat jullie zoeken.

*Iulia heeft de stichting Asociația Arca lui Norocel opgericht en zij hebben een asiel in Campina, een kleine stad niet ver van de hoofdstad Boekarest. Zij zijn in Campina en omgeving heel goed bezig om de bevolking te informeren over het belang van steriliseren. Ze organiseren, met de hulp van buitenlandse stichtingen, regelmatig sterilisatie-campagnes waar de mensen gratis hun hond of kat kunnen laten steriliseren/castreren. In hun asiel vangen ze honden en ook katten op.

Baasje worden?

Barny is nog in Roemenië en kan naar Nederland komen als er een baasje voor hem gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Barny, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem te bezoeken en op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Barny is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geboortedatum: ± mei 2021
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± klein
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!