Aiden speels en actief

Aiden is een klein reutje van ongeveer 4 jaar oud. Hij is zo’n 28 centimers hoog en weegt 10 kilo.
De kleine man is een paar maanden geleden op straat gevonden in Boekarest. In de buurt waar hij rondliep kende niemand hem, dus besloten ze hem mee te nemen en hem op te vangen en een thuis voor hem te zoeken.
Aiden is een speels en actief hondje. Hij staat z’n mannetje in contact met andere honden en bepaalt zelf wie hij wel of niet accepteert. Hij is gesteld op zijn eigen ruimte en geeft dit naar andere honden duidelijk aan.
Voor dit leuke ventje zijn we op zoek naar leuke baasjes. Er zijn vast mensen op zoek naar zo’n mooi klein hondje. Ook al is Aiden klein, hij zal zeker je allergrootste maatje worden.

Baasje worden?

Aiden is nog in Roemenië maar kan binnenkort naar Nederland komen. Mocht u interesse hebben in Aiden, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Aiden is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: 4 jaar
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± 28 cm
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!