Ymir knappe ruwhaar

Ik ben Ymir, ik ben een knappe jongen en ongeveer 9 maanden oud.  Ik woon in het asieltje van Iulia*. Toen ik pas hier was, was ik heel verlegen. Alles was nieuw en anders voor mij en ik kende nog niemand. Nu ben ik veel meer op mijn gemak. Ik hoor er gewoon helemaal bij. Ik heb hier veel hondenvriendjes en ik doe lekker mee als ze gaan spelen. Ik ren achter ze aan of soms doe ik het ze even voor hoe het moet, haha.
De mensen die voor mij en de andere hondjes zorgen, hebben mij ook geleerd aan de riem te lopen. Dat kan ik echt heel goed. Het is zo fijn als we gaan wandelen hier in de velden, lekker gras onder mijn voetjes, hmmm. Ik lig trouwens ook heel graag in het gras, op mijn buik of op mijn rug, dat maakt verder niet uit.
Met mijn ruwharige snoetje zie ik er misschien een beetje ondeugend uit, maar dat ben ik niet hoor, ik ben héél lief. Ik ben nu niet meer zo verlegen, maar ook nog niet zo ver dat ik makkelijk naar allemaal vreemde mensen toe ga. Ik heb een beetje tijd nodig en als je mij dan lief lijkt, dan kom ik wel.
Ik heb iemand nodig die mij allerlei dingen leert zodat ik wat meer zelfvertrouwen krijg en ik wil heel graag een baasje om veel mee te wandelen.
Ik heb ook nog nooit in een huis gewoond maar dat lijkt me toch wel wat. Heb jij misschien een mandje vrij voor mij? Als je mij wilt adopteren dan kan ik namelijk heel binnenkort naar Nederland komen.

*Iulia heeft de stichting Asociația Arca lui Norocel opgericht en zij hebben een asiel in Campina, een kleine stad niet ver van de hoofdstad Boekarest. Zij zijn in Campina en omgeving heel goed bezig om de bevolking te informeren over het belang van steriliseren. Ze organiseren, met de hulp van buitenlandse stichtingen, regelmatig sterilisatie-campagnes waar de mensen gratis hun hond of kat kunnen laten steriliseren/castreren. In hun asiel vangen ze honden en ook katten op.

Meer info

Ymir is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Ymir is nog in Roemenië en komt naar Nederland als er een baasje voor hem gevonden wordt. Dan kan hij opgehaald worden in onze kleinschalige opvang in Didam.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Ymir, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 9 maanden
  • Geslacht: reu
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Stuur ons een berichtje:

info@sosdogs.nl

Je kunt ons bellen op 06-11690950

Maandag t/m zaterdag van 10.00-17.00 uur

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!