Yara zoekt een nieuwe familie

Yara is een jong hondje van 1 jaar oud en een slank dametje van ongeveer 50 centimeter hoog. Yara is superlief en heeft de prachtigste bruine ogen die je ooit gezien hebt.
Toen ze 4 maanden was is ze geadopteerd door een lieve familie. Maar ze hebben haar met pijn in het hart bij ons teruggebracht, ze wilden haar niet kwijt, maar door de allergie van een van de kinderen was het onmogelijk om haar te houden.
Yara is een ontzettend lieve, enthousiaste en energieke hond. Ze heeft in haar leventje al veel geleerd en deed het heel goed bij haar vorige familie thuis. Met de jonge kinderen van het gezin was ze geweldig.
Ze is heel aanhankelijk en het liefste de hele dag in de buurt van het gezin. Maar ze kan ook goed alleen zijn.
Ze loopt goed mee aan de riem en was ook al gewend los te lopen. Alleen druk verkeer vindt ze spannend, dat kent ze niet, want ze woonden in een rustige omgeving.
Yara is dus een (bijna) perfect hondje en we hopen dan ook dat ze niet lang bij ons in de opvang hoeft te blijven, maar dat we snel een leuke lieve familie voor haar vinden.

Baasje worden?

Yara is in Nederland. Mocht u interesse hebben in Yara, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Yara is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 1jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± 50 cm
  • Gesterilseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!