Vay mooie jonge hond

Dit blonde teefje heet Vay en ze is ongeveer 3 jaar oud. Ze is een mooie kruising, een mix van verschillende maar onbekende, rassen.
Vay is pas door de mensen van SOS Dogs in Roemenië uit het gemeente asiel van de stad Oradea gered. Net als alle gemeente asielen in Roemenië is ook dit asiel niet veel meer dan een dodingsstation. Haar toekomst zag er dus niet goed uit en we zijn heel blij dat ze daar op tijd weg is.
Hoe en waarom ze in dat asiel is beland weten we niet en ze kan het ons helaas niet vertellen. Maar het zal vast niet haar schuld zijn, het overkomt de beste honden.
Nu wordt ze opgevangen in het open asiel van SOS Dogs in Sisterea. Ja, het is ook weer een asiel, maar hier is het veel beter, ze is er veilig en maakt nu een goede kans op adoptie.
Vay is een hele lieve en vrolijke hond. Het is op de foto’s wel te zien, ze heeft een zonnig karakter. Ze heeft een dikke grijns op haar bekkie en van die stralende ogen.
Ze is graag bij mensen en geniet van aandacht en aaitjes. Samen een stukje wandelen aan de riem vindt ze ook hartstikke fijn.
Hoewel ze goed verzorgd wordt en het dus best naar haar zin heeft, hopen we dat deze leukerd niet lang meer daar hoeft te blijven. Ze zal voor haar nieuwe baasje een gezellige kameraad zijn waar je heerlijke wandelingen mee kunt maken. Vay is een vriendelijke lobbes die het echt verdient om een tweede kans te krijgen.

Baasje worden?

Vay is nog in Roemenië en komt binnenkort naar Nederland. Mocht u interesse hebben in Vay, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Vay is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 3 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelgroot-groot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!