Vanda verdient lieve baasjes

Dit lieve meisje heet Vanda. Vanda is een teefje van ruim 1 jaar oud en ongeveer 50 cm hoog. Vanda heeft een treurig verhaal en verdient echt een kans!!
Ze kwam vorig jaar als pup naar Nederland en is toen geadopteerd, en bij die baasjes is het helaas helemaal fout gegaan. Ze kwam terug bij ons, als een hoopje bange hond. We hadden zo met haar te doen. De eerste dagen probeerde ze echt te bijten, allemaal uit ongelooflijke angst. Ze was zo bang dat ze huilend over de grond kroop en van zich af plaste. Wat er precies met haar gebeurd is zullen we helaas nooit weten..
Inmiddels is ze alweer een poosje bij ons. Ze loopt met onze roedel mee in huis en vermaakt zich prima met alle honden. Als ze mensen ziet die ze kent, is ze ongelooflijk blij en als ze je niet kent, dan houdt ze afstand. Met mannen heeft ze meer moeite dan met vrouwen. Ze leert je vrij snel kennen, maar ze zal in een nieuwe situatie echt moeten wennen en kan misschien weer in haar oude gedrag vallen de eerste dagen.
Het is zo'n lief meisje, altijd bij ons in de buurt, gek op knuffels, ravot graag met de andere honden en geniet van haar nieuwe hervonden leventje. Ze is zindelijk, sloopt niets, in huis gewend en kan even alleen thuis zijn.
We zoeken voor haar een rustig huisje waar al een andere stabiele hond aanwezig is, ze heeft een andere hond naast zich nodig om zich veilig te voelen. Mensen met ervaring en zonder kinderen, die haar vooral door de eerste, voor haar moeilijke tijd, heen kunnen en willen helpen. Dan krijg je er een vriendin voor het leven bij! Ze is het zo waard!

Baasje worden?

Vanda is in Nederland. Mocht u interesse hebben in Vanda, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

  • Leeftijd: ± 1 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± 50 cm
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!