Trico grote lieverd

Mijn naam is Trico. Leuke naam hè. Ik denk dat ze mij die naam gegeven hebben omdat ik drie kleuren in mijn vacht heb, want dat heet tricolor. Ik ben vier-en-een-half jaren en een grote jongen. Ik zie er best stoer uit met mijn omvang, maar ik ben een lieverd hoor.
Er is zoveel gebeurd dat ik het niet meer allemaal weet. Het laatste dat ik me herinner is dat ik in het gemeente asiel zat. Na al die jaren trouwe dienst ben ik daar opeens achtergelaten.
Ik zat daar in een kennel voor me uit te kijken totdat iemand van SOS Dogs langs kwam en zag hoe treurig ik was. Hij keek in mijn ogen en zei dat ik heel lief was en dat ik met hem mee mocht naar het asiel van SOS Dogs.
Ik was blij maar ook weer niet, ik was daar weg maar ging naar een ander asiel. Nou moet ik echt wel zeggen dat het hier veel beter is en dat ze echt goed voor me zorgen.
Ze hebben me verteld dat ik op de website mag en dat ze mij gaan promoten. Ik heb al laten zien dat ik netjes mee loop aan de riem en dat je met mij fijne wandelingen kan maken. Ik begrijp al best veel van het leven en wil mijn nieuw baasje bewijzen dat ik een hele trouwe vriend ben. Wie geeft mij die kans?

Meer info

Trico is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Trico is nog in Roemenië en komt naar Nederland als er een baasje voor hem gevonden wordt. Dan kan hij opgehaald worden in onze kleinschalige opvang in Didam.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Trico, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 4,5 jaar
  • Geslacht: reu
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!