Sylver vrolijke woef

Sylver is een teefje van ongeveer 3 jaar oud. Ze is op straat gevonden in het stadje Sanmartin in het Westen van Roemenië. De mensen van SOS Dogs werden gebeld en hebben haar opgehaald en sindsdien wordt ze opgevangen en verzorgd in het open asiel van SOS Dogs in Sisterea.
In dit asiel zit ze in een ruim buitenverblijf met nog een paar andere honden, je ziet het op de foto's. Ze heeft hier de ruimte heeft om rond te rennen en te spelen met haar soortgenootjes. Er zijn altijd voldoende brokjes om te eten en slapen doet ze in een van de hondenhokjes.
Sylver is een hele lieve en hele vrolijke woef. Ze loopt altijd met een grote glimlach op haar snoet rond. Ze heeft een beetje ruwe haartjes en ziet er daardoor ook wat ondeugend uit. Maar ze is echt een ontzettend lieve jongedame met een hartje van goud. Ze geniet van elk momentje van aandacht, als de verzorgers in het verblijf zijn maakt dat haar extra blij.
Sylver is erg aanhankelijk en makkelijk met mensen. Ze vindt iedereen leuk en gaat met iedereen mee op pad. O wat zou ze graag samen met een baasje buiten willen rondstappen, het maakt niet uit waarheen, een rondje in de buurt of op avontuur in het bos. Sylver zal gezellig met je meegaan en nieuwsgierig snuffelen aan alles wat de omgeving te bieden heeft. Ze is helemaal klaar om de wereld te gaan ontdekken met een nieuwe en hele lieve baas.

Meer info

Sylver is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Sylver is nu in Nederland. Zij is te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag, op afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Sylver, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

Stuur ons een berichtje:

info@sosdogs.nl

Je kunt ons bellen op 06-11690950

Maandag t/m zaterdag van 10.00-17.00 uur

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!
  • Leeftijd: ± 3 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja