Stella alleen in de kennel

Stella is een middelgroot meisje van 1 jaar oud. Ze heeft leuke sproetjes op haar snoet en een mooie pluimstaart, waar ze vrolijk mee heen en weer zwaait. Stella wordt opgevangen in het asiel van Iulia*.  Daar zit ze alleen in een kennel, omdat de andere honden haar anders aanvallen.  Geen idee waarom, maar om de een of andere reden, vinden de andere honden haar niet leuk. Het ligt niet aan haar, zij heeft niks tegen haar soortgenootjes.  Katten, daarentegen, daar kan zij dan weer niet mee overweg.
Stella is dol op mensen en begroet iedereen enthousiast. Haar oogjes glimmen en ze lacht “leuk dat jullie er zijn”, het lijkt wel alsof ze praat, “komen jullie met mij spelen of even lekker knuffelen? Ik hou van allebei!". Stella is heel speels, lief en aanhankelijk en eigenlijk altijd blij.
Hopelijk wordt er iemand verliefd op haar vrolijke koppie en wil haar adopteren. Ze zal haar nieuwe baasjes de rest van haar leven dankbaar zijn dat ze haar uit die saaie kennel hebben gehaald.

*Iulia heeft de stichting Asociația Arca lui Norocel opgericht en zij hebben een asiel in Campina, een kleine stad niet ver van de hoofdstad Boekarest. Zij zijn in Campina en omgeving heel goed bezig om de bevolking te informeren over het belang van steriliseren. Ze organiseren, met de hulp van buitenlandse stichtingen, regelmatig sterilisatie-campagnes waar de mensen gratis hun hond of kat kunnen laten steriliseren/castreren. In hun asiel vangen ze honden en ook katten op.

Meer info

Stella is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Stella is nog in Roemenië en komt naar Nederland als er een baasje voor haar gevonden wordt. Dan kan zij opgehaald worden in onze kleinschalige opvang in Didam.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Stella, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

Stuur ons een berichtje:

info@sosdogs.nl

Je kunt ons bellen op 06-11690950

Maandag t/m zaterdag van 10.00-17.00 uur

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!
  • Leeftijd: ± 1 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ±  middelmaat
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja