Steia heeft een heel goed geheugen

Dit is Steia, een vrolijk teefje van ongeveer 2 jaar oud. Steia was een van onze favorieten in het asiel. Ze werd opgevangen in het open asiel van SOS Dogs in Roemenië en wij hebben haar daar een paar keer gezien. Dit meisje heeft een ijzersterk geheugen. Er zat een lange tijd tussen onze bezoeken aan het open asiel in Sisterea, Roemenië. Maar ze herkende ons meteen toen ze ons weer zag, na zoveel maanden. Ze was zoooooo blij en draaide in het rond en kwispelde er op los.
Steia is een van de gelukkige honden die de kans heeft gekregen om naar Nederland te komen. Ze is nu sinds een paar weken bij ons en we leren haar wat beter kennen.
Ze is lief en vrolijk en heel graag bij je. Ze is een vrij rustige hond, je ziet en hoort haar amper, ze gaat gewoon lekker bij je in de buurt liggen. Zindelijk is ze ook en ze kan even alleen thuis zijn.
Steia loopt goed mee aan de riem en gaat graag met je mee op pad. Als ze de kans krijgt wil ze nog wel eens een kuil graven, maar daar houdt elke hond toch van? Ze kan het goed met andere honden vinden, alle soortgenootjes vindt ze lief.
Nieuwe situaties vindt ze wel wat spannend maar met een steuntje in de rug van haar (nieuwe) baasje kan ze de hele wereld aan.
Wij vinden het hoog tijd dat deze schat een eigen huisje krijgt, ze verdient het zo. Heb je belangstelling voor dit leuke viervoeterje, dan horen wij heel graag van je!

Meer info

Steia is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Steia is nu in Nederland. Ze is te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam van maandag t/m zondag na telefonische afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Steia, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring.
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 2 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Steia?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje: