Springle heeft veel liefde te geven

Springle heet deze knappe knul! Hij is nu ongeveer twee jaar oud, en is zo'n 55 cm groot.
Ruim een jaar geleden kwam hij bij ons aan. Na een poosje in onze opvang doorgebracht te hebben, vond hij een fijn huisje. Helaas kunnen deze mensen hem niet de begeleiding bieden die hij nodig heeft, en is hij een paar maanden geleden teruggekomen bij ons.
Vooropgesteld, Springle is een schat! Hij is enorm lief, trouw, speels, gek op knuffels en op spelen met een bal, hij kan goed met andere honden en is echt een heerlijk dier!
Hij gedraagt zich goed in huis, loopt goed mee aan de riem, is zindelijk. Allemaal geen problemen met hem. Er is natuurlijk wel een ding waarvoor hij terug is gekomen, en dat is omdat hij moeite heeft met vreemde mensen. Hij blaft naar ze, en is gewoon erg onzeker bij vreemden. Inmiddels heeft hij bij ons al weer een hoop geleerd. Zo vertrouwt hij al veel meer mensen, die hij slechts een paar keer gezien heeft. In het begin was dat echt alleen ons. Hij heeft ook echt geleerd om mensen sneller te vertrouwen. Vooral als je geen aandacht aan hem besteed. Dan komt hij heel snel bij je snuffelen.
Toch blijven vreemde mensen wel een aandachtspunt. We hopen iemand voor hem te vinden, die verder kan gaan, met waar wij al gekomen zijn. Het ideale baasje voor Spingle is een baasje met ervaring waar al een stabiele sociale hond is, waar hij zich aan op kan trekken (dit is niet noodzakelijk) een rustig huishouden, geen jonge kinderen, niet te veel aanloop, geen huisje midden in de stad of drukte. Springle is het gelukkigste met niet teveel prikkels.
We realiseren ons dat, als je zegt dat een hond blaft naar vreemden, de meeste mensen doorscrollen. Hopelijk niet iedereen, en ziet er iemand wat een geweldige hond het is! Perfect is hij wellicht niet, maar geloof ons, hij heeft zoveel liefde te geven!

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Springle dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem te bezoeken en op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Springle is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 2 jaar
  • Geslacht: reu
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± 55 cm
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!