Sonya best stoer dametje

Sonya is een middelgroot hondje van ongeveer 2 en een half jaar oud. Je zult het met ons eens zijn dat ze er best eigenwijs uitziet. Ze is een stevig dametje, een bonkje spieren en best een beetje stoer.
Sonya is op straat gevonden ergens in de omgeving van Campina, een stad in het oosten van Roemenië en sindsdien wordt ze opgevangen in het asieltje van Iulia*. Ze is inmiddels gesteriliseerd, maar aan haar tepels kan je wel zien dat ze in haar leventje al een paar nestjes heeft gehad.
In het asieltje kan ze het met alle honden goed vinden, maar eigenlijk houdt ze (nog) meer van mensen dan van haar soortgenootjes.
Sonya is een lieve en aanhankelijke dame. Ze is heel graag bij je en om je aandacht te krijgen, gaat ze soms op de puntjes van haar tenen staan.
Als ze nieuwe baasjes krijgt, dan zal ze natuurlijk moeten wennen in een nieuw huis waar alles anders is en niks is wat ze kent. Daarom zoeken we baasjes met begrip die haar rustig de tijd zullen geven zodat hij zich helemaal thuis kan voelen.

*Iulia heeft de stichting Asociația Arca lui Norocel opgericht en zij hebben een asiel in Campina, een kleine stad niet ver van de hoofdstad Boekarest. Zij zijn in Campina en omgeving heel goed bezig om de bevolking te informeren over het belang van steriliseren. Ze organiseren, met de hulp van buitenlandse stichtingen, regelmatig sterilisatie-campagnes waar de mensen gratis hun hond of kat kunnen laten steriliseren/castreren. In hun asiel vangen ze honden en ook katten op.

 


Sonya is geadopteerd!

Maar er zijn nog zo veel lieve puppy's en leuke honden die een goed baasje zoeken,
dus kijk a.u.b. eens naar deze snoetjes:

Honden in Nederland

Pups en jonge honden

Volwassen honden

  • Leeftijd: ± 2,5 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelmaat
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!