Simi mooi lief wezentje

Mooie Simi is 3 jaar oud en middelgroot, ze is 45 cm groot. Ze is niet alleen prachtig om te zien maar ook lief, grappig en vrolijk. Ze is een geweldig hondje dat nog niet zo veel geluk heeft gehad in haar leventje. Ze kent alleen het leven op straat of in het asiel.
Dit is haar verhaal: Simi woonde met andere zwerfhonden op een bedrijfsterrein in de buurt van de stad Oradea in Roemenië. Omdat er te veel honden waren, hadden de bedrijven last van de honden en huurden ze hondenvangers in. Daardoor kwam arme Simi medio 2018 in het gemeentelijk asiel terecht, wat haar doodvonnis betekende. Maar gelukkig werd ze in november 2018 samen met 20 andere honden uit het gemeentelijk asiel gehaald en naar het open asiel van SOS Dogs gebracht.
Hier wordt ze goed verzorgd en is er altijd voldoende eten. Ze leeft daar buiten en heeft een hondenhokje om in te schuilen. Ze is samen met andere honden en heeft genoeg vriendjes om mee te spelen. Ze kan het goed vinden met haar soortgenootjes en geniet van dollen en spelen met ze. Ze houdt ook van mensen en de medewerkers van het asiel houden allemaal van haar, ze vinden haar allemaal héél lief en schattig en zeggen dat ze een makkelijk hondje is.
Maar ze is nu al weer een jaar in dit asiel en ze is nog steeds op zoek naar een baasje. Wij willen zo graag haar leven veranderen en hopen dat ze eindelijk geadopteerd wordt door lieve baasjes.
Mensen die haar laten zien wat het betekent om geliefd te zijn. Die haar tonen hoe een hondenleven écht zou moeten zijn: héél véel aandacht en liefde, knuffels en aaitjes, een eigen mand, samen spelen en fijne wandelingen maken en af en toe lekker verwend worden met een koekje of snoepje!
Dus open je hart en huis en je zal worden beloond met het gezelschap van één van de liefste wezens ooit.

Meer info

Simi is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Simi is nog in het asiel in Roemenië en kan binnen enkele weken naar Nederland komen.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Simi, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 3 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± 45 cm
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Simi?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!